Externe Catering

Wenst U liever gebruik te maken van een eigen externe cateraar ?

Algemene voorwaarden bij de voorziening van een eigen externe cateraar. 

( Only Food / Externe dranken niet mogelijk )

Alle afspraken die genomen worden met een externe cateraar dienen vooraf besproken te worden zowel met "Brouwerij De Koninck" als "1833 VENUE".  Bij het nemen van een externe cateraar zal een afkoopsom aangerekend worden van € 9 p/p excl. BTW. met een minimum van € 150,00 excl. BTW en een maximum afkoopsom van € 365,00 excl. BTW

1833 VENUE beschikt niet over een extra werkruimte voor een externe cateraar. Een kleine keukentent ( max. 4x4 ) kan na aanvraag en goedkeuring op de dag van catering geplaatst worden op het gelijkvloers boven aan de trap. ( Zone Parking À ) Het plaatsen van een extra tent dient door de cateraar verzekerd te worden en de tent dient voorzien te worden met extra zwaargewichten voorzien tegen storm. Bij gebruik van vuur, oven dient zowel een branddeken alsook een poeder brandblusser voorzien te zijn. ( 1833 kan optioneel een buitentent 4x4 inclusief zijwanden en vloergewichten laten voorzien aan een extra kostprijs van € 350 / dag excl. BTW, geplaats & afgebroken ). Bij het voorzien van een eigen cateraar staat de klant / cateraar zelf in voor de bereiding, bediening en afruim van de gerechten. Alle materialen zoals keukenmaterialen, benodigdheden, borden, bestekken, werktafels e.d. dienen door de cateraar zelf te worden voorzien. Er kan ter plaatse niet worden afgewassen.
Eventuele stroomtoevoer, nodig voor de cateraar, dient tijdig aangevraagd te worden en zal supplementair aangerekend worden door Brouwerij De Koninck. Er is geen mogelijkheid tot water toevoer of afvoer.                 

Alle werkafval, etensresten, PMD dient dezelfde dag nog meegenomen te worden door de externe cateraar. Er mag ter plaatse geen afval worden achtergelaten.Indien niet het geval zal een extra kuisploeg worden ingezet en doorgerekend worden aan de externe cateraar.