Tarieven 2025

Het Privatiseren van onze locatie.   

Ideaal voor vergaderingen, Private Dining, productvoorstelling, netwerk

Team Meeting, Filmopnames, fotoshoot of andere gelegenheden.


De Opstartkost “VENUE 1833”  Koningskamer

Max. capaciteit +/- 30p

We werken steeds met een vaste opstartkost*  = € 100 op weekdagen 

 * € 200 op zaterdag, zondag & feestdagen.

*Deze opstartkost is optioneel en losstaand van het uurtarief.

€ 100*

 Uurtarief Venue 1833 op weekdagen ( maandag - vrijdag )

Na 22u   € 150 / uur

 € 100* / uur


 Uurtarief Venue 1833 op zaterdag, zondag & feestdagen

 € 150* /  uur

Projectverantwoordelijke*

Er zal steeds een verantwoordelijke in de directe omgeving zijn die u verder kan helpen bij al uw vragen.   

 * Na 22u   € 75 / uur

€ 50* / uur

Kelnerservice*

bij het nemen van iedere vorm van catering

* Na 22u   € 60 / uur

€ 40,00* / uur / kelner

Aanpassingen infrastructuur

Indien er aanpassingen dienen te gebeuren aan de infrastructuur, omwillle van een productvoorstelling, of van welke aard ook, rekenen wij de uren door in regie die nodig zijn om meubels of decoratie te verplaatsen, stockeren en nadien terug te plaatsen.

Uren in regie

Cleaning Service

Vast tarief bij het boeken van onze locatie

€ 50

Onze tarieven gelden steeds volgens de laatst aangepaste versie

Versie 12.12.25

* Diensturen na 22u en op zaterdag, zondag & feestdagen

Diensturen van een projectverantwoordelijke, bedienend personeel of kokservice na 22u en alle diensturen op zaterdag, zondag & feestdagen worden aangerekend à 150%

Private Dining*


Bij Private Dining kiest U voor het privatiseren van onze locatie volgens bovenstaande tarieven. De Koningskamer beschikt over een salon voor aperitief en een grote ovale eettafel tot 10 personen. 


ENKELE MOGELIJKHEDEN DRUK ONDERSTAANDE LINK  


Al onze vermelde prijzen en tarieven zijn excl. BTW tenzij anders vermeld